Binnenschilderwerk tot in de
kleinste hoekjes

Op zoek naar een binnenschilder?

  • U zoekt een schilder om uw huis van binnen te laten schilderen?
  • U wilt graag een beroep doen op een binnenschilder die uw woning tot in de kleinste hoekjes perfect schildert?
  • Een schilder die alles netjes afplakt en achteraf uw huis proper achterlaat?

Schilder met ervaring

Wij zijn graag uw schilder van dienst. Met al heel wat ervaring op de teller kennen we ons vak. Ettelijke vierkante meters en heel wat kamers, plafonds, trappen, ramen, deuren, hebben we al geschilderd. En dat doen we keer op keer met veel technische kennis en oog voor de perfecte afwerking.

Muren laten schilderen door een vakman

Uw binnenmuren laten schilderen? Kies dan voor een vakman als u het graag perfect afgewerkt wilt en tot in de kleinste hoekjes foutloos geschilderd wil hebben. Zorgvuldig dekken we uw vloer en meubels af met protectiekarton en afdekfolie. De ramen en deurlijsten plakken we ook netjes af met schilderstape.

Mooie rechte lijnen en strakke oppervlakken

Beschadigingen van de muur vullen we vervolgens op met plamuur om een glad, strak oppervlak te garanderen. Voor we beginnen met schilderen zorgen we ervoor dat uw muren stofvrij zijn. Mooie rechte lijnen en strakke oppervlakken zonder aanzetten kenmerken ons schilderwerk.

Plafond laten schilderen

U merkt het ongetwijfeld dat uw plafond als eerste ‘vuil’ uitziet. De kleur is niet meer fris en in de hoeken hangt er soms een donkere waas. Tijd om uw plafond te laten verven. We helpen u er graag mee!

Slaapkamer, badkamer, keuken, leefruimte, … laten schilderen

Bovendien verven we ook al uw ruimtes tot in de puntjes: uw living, hal, slaapkamer, badkamer, keuken, garage, kinderkamer, bureau, poolhouse, hobbyruimte,… Elke kamer zetten we met dezelfde gedrevenheid en met plezier in de verf. We zorgen ook voor de juiste afwerking voor elke ruimte. Zo moet de verf in uw badkamer vochtwerend zijn, die in uw keuken afwasbaar, de verf op uw deuren krasvast en afwasbaar.

Binnenschrijnwerk: deuren, ramen, meubels en trap laten schilderen

Uiteraard schilderen wij ook alle binnenschrijnwerk. Uw binnendeuren en ramen schilderen we zoals u wilt. Ook andere materialen zoals pvc en aluminium kunnen in een nieuwe kleur gezet worden zodat ook deze oppervlakken er weer jaren tegen kunnen. Natuurlijk schilderen we ook uw keukenkasten als u daar een nieuw laagje verf op wil en ook uw trap nemen we onder handen.

Speciale decoratieve technieken

U kunt ook bij ons terecht voor talloze speciale decoratieve technieken zoals:

  • Stuc Deco (Stoopen en Meeûs): een minerale wandafwerking die vergelijkbaar is met mortex.
  • Limestone: ecologische en duurzame kalkverf die een heel eigen uitstraling geeft aan uw ruimte.
  • Limestone concrete: een soort betonstuc: een laag die de look en feel heeft van beton.
  • Tusk: een stuctechniek die uitblinkt in functionaliteit. Geslepen glasparels zorgen voor een stootvaste wandbescherming die er bovendien ook trendy uitziet.

En er zijn nog mogelijkheden. Vraag ons ernaar: we geven u met plezier wat meer uitleg!

Kleuradvies nodig?

Voor u uw binnenmuren en binnenschrijnwerk laat schilderen wilt u graag kleuradvies want u vindt het moeilijk om een kleur te kiezen? We helpen u graag met kleuradvies zodra u besloten hebt om uw ruimte(s) door ons te laten schilderen.

Uw binnenmuren en binnenschrijnwerk laten schilderen?
We helpen u graag verder!
Bel +32 474 22 70 59 voor een vrijblijvende offerte of stuur ons een mail.