Schilder voor de regio Brecht,
Sint-Lenaarts, Sint-Job-in-‘t-Goor en Malle

Uw vakman uit eigen regio

  • Uw woning laten schilderen?
  • Schilderwerken binnen of buiten gepland?
  • Uw muren laten behangen?
  • Gordijnen voor uw interieur?

Schilderwerken Leysen is uw vakman. We schilderen uw woning, plaatsen uw gordijnen en behangen in de ruime regio rond Brecht. Ook in de buurgemeentes rond Brecht bedienen we klanten: Sint-Lenaarts, Sint-Job-in-‘t-Goor, Malle, Zoersel, Wuustwezel, Loenhout, Hoogstraten, Schoten, …

Uw binnenschilder voor Brecht en omgeving

Uw binnenmuren mooi en perfect afgewerkt laten schilderen? Wij zijn uw gedreven en enthousiaste binnenschilder. We zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste hoekjes zorgvuldig geschilderd is. Bovendien werken we altijd zeer netjes, plakken we alles af en zorgen we voor afdekking. Na het werk ruimen we ook alles op.

Uw buitenschilder in Brecht en omliggende gemeentes

Ook om uw woning te laten schilderen aan de buitenkant zit u goed bij ons. Wij verfraaien uw gevel en buitenschrijnwerk met  weerbestendige verf voor een optimale bescherming. Wij werken enkel en alleen met kwalitatieve merken, zo bent u zeker van jarenlang plezier. Ook dat zetten wij graag in de verf.

Kaleien

Voor een landelijk uitzicht is kaleien al jaren een populaire keuze voor buitengevels. Wij helpen u graag verder met de uitvoering hiervan!

Uw behanger van dienst voor Brecht en omgeving

Ook om uw muren te behangen, zijn we u graag van dienst. U heeft bij ons ruime keuze uit kwalitatieve merken.  Of u nu behang met een motief, vliesbehang, glasvezelbehang of fotobehang wilt, we helpen u graag verder.

Raamdecoratie en gordijnen in Brecht

In ons ruim assortiment gordijnen vindt u beslist uw smaak. We helpen u verder met overgordijnen, glasgordijnen, verduisterende gordijnen, paneelgordijnen, lamellen, jaloezieën, stores, plisségordijnen, … Enkel en alleen kwalitatieve stoffen van de beste Belgische merken.

Waarom kiezen voor Schilderwerken Leysen?

  • Ons werk is altijd tot in de puntjes afgewerkt.
  • Wij werken altijd net en zorgvuldig. We plakken en dekken alles af.
  • We zorgen voor een duidelijke en transparante offerte.
  • U krijgt gratis kleuradvies als u besluit met ons te werken.

Uw woning laten schilderen, behangen?
We helpen u graag verder!
Bel +32 474 22 70 59 voor een vrijblijvende offerte of stuur ons een mail.