Buitenschilderwerk

Uw huis laten schilderen door een buitenschilder?
Uw gevel opknappen met een schilderbeurt?
Een nette schilder gezocht die alles proper afplakt en uw huis netjes achterlaat?

Jaren ervaring in het schilderen van gevels

Bij schilderwerken Leysen bent u op het goede adres. Met vele jaren ervaring in het schilderen van gevels, ramen, houtwerk, poorten, ijzerwerk,… kunt u rekenen op onze vakkennis en oog voor perfecte afwerking.

Gevel laten schilderen door een specialist

Uw gevel is aan nieuw laagje verf toe? Kies dan voor een stielman. Met Schilderwerken Leysen kunt u rekenen op de vakkennis van een ervaren buitenschilder.

Kwalitatieve verf van hoogstaande merken

Of u nu uw huis gerenoveerd heeft of een nieuwbouw gezet heeft, met een laag verf ziet uw gevel er stralend uit. Het ziet er niet enkel knap uit, maar beschermt ook uw gevel. Twee vliegen in één klap. We kiezen steeds voor kwalitatieve verven van hoogstaande merken als Rewah, Lucite en Sikkens.

Ramen en deuren laten schilderen

Heeft u houten ramen? Dan is het verstandig om die om 5 à 7 jaar in de verf te laten zetten. Een schilderbeurt van uw ramen en ander buitenschrijnwerk zorgt ervoor dat het hout beschermd blijft en niet gaat rotten. Het beschermt uw hout tegen strenge weerinvloeden en UV-straling. We werken uitsluitend met kwaliteitsvolle verven die uw houtwerk beschermen en verfraaien. Met buitenschrijnwerk is steeds de regel:  voorkomen is beter dan genezen. Wees er dus op tijd bij!

Ook ander houtwerk schilderen we met verve!

En ook al uw ander hout- en schrijnwerk pakken we aan. Uw tuinhuis, dakgoot, gevelbekleding, uw dakkapel in hout, uw houten schutting,… Alle buitenschrijnwerk schilderen we met de juiste verven die voor een optimale bescherming zorgen. We zorgen voor een feilloze afwerking en zorgen er ook altijd voor dat uw tuin er na de schilderwerken terug netjes bijligt.

Aluminiumramen en pvc-ramen laten schilderen

Heeft u aluminiumramen of pvc-ramen? Ook die kunnen in een andere, nieuw kleurtje gezet worden. Voor aluminiumramen en aluminiumdeuren werken we vanzelfsprekend met andere verven dan bij houten schrijnwerk. U kiest uit een waaier aan kleuren. Geen idee wat voor kleur u wilt? We geven u met plezier kleuradvies.

Tuinhuis, poolhouse of garage laten schilderen

U heeft een tuinhuis dat qua look zijn beste tijd heeft gehad? Zet er dan een leuk kleurtje op! Het maakt dat uw tuinhuis er terug jaren knap uitziet. Hetzelfde gebeurt met uw poolhouse of garage als u die door ons in de verf laat zetten. Een heel ander uitzicht en het gebouw zelf is weer jaren beschermd tegen vocht en zonlicht.

Poorten en ijzerwerk laten verven

Ook uw poort en ijzerwerk rond uw woning verven we met een uitstekende verf die volledig afgestemd is op een uitstekende bescherming van ijzer, aluminium, …

Uw ramen, deuren, buitenschrijnwerk, poort en ijzerwerk laten schilderen?
We helpen u graag verder!
Bel +32 474 22 70 59 voor een vrijblijvende offerte of stuur ons een mail.