Klanten aan het woord

Nadat wij voor ons kantoor, samen met Johan, de juiste kleurencombinatie hadden gekozen twijfelden wij er geen moment aan om de schilderwerken te laten uitvoeren door Angelo. Wij hadden Angelo en Jannie al wel verwittigd van onze strakke planning, sorry konden we ook niet aan doen, maar hij ging dit wel voor ons in orde brengen en dat deed hij ook.

De voorbereidende werken werden samen met zijn medewerker gedaan maar de finishing touch, wat het werk AF maakt, neemt Agelo zelf ter hand. En het resultaat mag gezien worden; alles mooi uit geplamuurd en strakke lijnen waar het nodig is.

Schilderwerken Angelo Leysen mag gerust worden omgevormd naar Fijnschilder Angelo Leysen.

Fijn om elke dag in zo’n mooi afgewerkte omgeving te kunnen werken.

Bedankt voor de goede zorgen.

Peter van der Waal
van der Waal Verzekeringen

Voor de derde keer in mijn leven ben ik vorig jaar verhuisd. Bij zo’n verhuis komen altijd wel wat zaken kijken. Een paar dagen nadat ik Jannie vroeg om te komen schilderen liep Angelo rond in het appartement om te kijken wat er juist moest gebeuren en hoe ze het zouden aanpakken.

Op de afgesproken maandag morgen kwam Angelo langs en begon alles schilderklaar te maken. Met grote verbazing keek ik die avond rond om vast te stellen dat heel het appartement gehuld was in plastiek. Letterlijk alles was bedekt met plastiek met uitzondering van de te schilderen oppervlakte.
Een paar dagen later kreeg ik de melding dat de schilderwerken klaar waren en vroeg Angelo om samen rond te lopen om te kijken of ik (als pietje precies) nog aanmerkingen had op het uitgevoerde werk. Dat had ik niet en een paar dagen later zijn we ook verhuisd.

Binnen de zes weken na onze verhuis kregen we drie keer dezelfde vraag. Wie heeft de op maat gemaakte kasten afgekit? Onze schilder natuurlijk, vertelde ik met enige verbazing. Van de drie personen die mijn antwoord kregen waren er twee die me vertelde “hola, zo natuurlijk is dat niet hoor! Zelden heb ik zo’n fijne afwerking gezien”. Met schaamrood op mijn wangen kon ik enkel maar vaststellen dat het werk dat Angelo had uitgevoerd niet zomaar standaard was voor een schilder.

Ondertussen zijn we 10 maanden verder en heeft Angelo en zijn team nog 2 keer mogen terugkomen. Na het herstellen van een dorpel in de woonkamer en het vervangen van twee Velux ramen mochten we telkens weer vaststellen op welke professionele, efficiënte en snelle manier Schilderwerken Angelo Leysen te werk gaat.

Bedankt Jannie voor de goede zorgen en de subliem uitgevoerde schilderwerken.

Bedankt!!

Luc Antonissen
PC Yellow

Met deze getuigenis wil ik zeggen hoe super tevreden ik ben van het werk dat jullie geleverd hebben. En niet alleen bij mij thuis maar ook bij diverse klanten waar ik de tegels heb gelegd. Iedereen is super tevreden. En dat mag zeker gezegd worden.

Het is zalig om met jullie samen te werken. En ik zal jullie zeker aanbevelen.

Mijn oprechte dank.

Kurt Paradis
Vloerservice Paradis

Een tijdje geleden kwamen we tot de conclusie dat onze trap en badkamer wel een likje verf konden gebruiken. Zelf doen of een vakman zoeken? We zijn voor de tweede optie gegaan en daar hebben we absoluut geen spijt van!

Jannie laat tijdens BNI meetings vaak voorbeelden zien van projecten die Angelo uitgevoerd heeft en die zien er altijd piekfijn uit.
Wat me telkens opvalt is dat niet alleen het schilderwerk van zeer hoog niveau is, maar dat het totaalplaatje ook klopt! Alle details krijgen de nodige aandacht en worden tot in de puntjes afgewerkt.

Dus contact opgenomen met Angelo en onze plannen uitgelegd. Angelo is dan langs geweest, heeft de nodige maten opgemeten en in no time hadden we een meer dan correcte offerte in de bus. Go!

Net voor de werken begonnen, is Angelo komen kijken en hebben we de kleuren kunnen kiezen. Ook over de kleuren gaf hij ons passend advies! Zacht zwart, hard zwart, dankzij de kleurstalen die hij ook bij had, konden we overtuigd een keuze maken!

Het schilderwerk zelf heeft hij – samen met zijn kompaan – ook heel netjes aangepakt. Alles mooi afgeplakt, geen lawaaierige toestanden en ’s avond alles terug opgeruimd. Een plezier om zo’n schilders in huis te hebben. En natuurlijk valt ook over het eindresultaat alleen maar te stoefen.

Een prachtig geschilderde trap (geen sinecure, met veel versierde trapspijlen en hoekjes en kantjes) en een opgefriste, nette badkamer. 200% geslaagd en dus een aanrader van formaat! Dankjewel Angelo en Jannie voor jullie professioneel advies en top service!

Steven Diels
Linguana

Nog niet zo lang geleden was ik op zoek naar een schilder. Eerst was ik van plan het zelf te doen maar eerlijk gezegd was het vooral de tijd die me ontbrak.

Ik nam contact met schilderwerken Leysen (Angelo) en ben zeer tevreden over hoe alles vlot verlopen is. In het verleden ook al wel eens beroep gedaan op een schilder maar toen was ik altijd heel blij om ze weer te zien vertrekken.

Bij Angelo ging alles snel en efficiënt en ik zal hem zeker aanraden bij vrienden, familie en in mijn netwerk. Dus wanneer je schilderwerken plant en zelf een drukke agenda hebt, aarzel niet om deze werken uit handen te geven. Je zal jezelf niet beklagen. Met Angelo heb je een vakman in huis!

Johan Van Den Rul
Tuin- en landschapsarchitect

Zoals een mens met de jaren wat oneffenheden, bultjes op de verkeerde plaatsen en andere onvolmaaktheden heeft, vertoont een woning die in 1975 gebouwd is dat ook! Als mens ga je naar een plastisch chirurg als dat nodig is, voor je woning bel je naar Angelo. Als u een engeltje wil dat uw plafond en/of muren een nieuw kleurtje geeft, bel dan Angelo Leysen!

Hij heeft plafonds van enkele ruimtes in onze woning vakkundig behandelt. Eerst alles super afgedekt, oneffenheden weg geplamuurd, geschuurd, geprimed, weer geplamuurd (vermits er toch nog enkele bultjes verschenen) en pas als hij tevreden was heeft hij alles geschilderd en afgewerkt.

Ter info… Het plafond in onze leefruimte had precies wat last van cellulitis. Een plastisch chirurg haalt dat weg met een liposuctie, Angelo doet dat met plamuur en plamuurmessen.

Na de werken heeft hij de behandelde ruimtes nog volledig gestofzuigd zodat alles netjes werd afgeleverd.

Dank u wel Angelo om onze woning zo te verzorgen!

Linda Gorris
Ma Maison

Eind november 2019 stelde ik de vraag aan Angelo of hij ook lijnen wou schilderen op onze parking. Enthousiast reageerde hij dat hij dat zeker ook deed. Hij stelde spontaan voor om dit te doen op een ogenblik dat de winkel gesloten was, gelukkig want zo moesten wij die vervelende vraag niet stellen.

Na een bezoekje in de winkel om af te stemmen hoe we de lijnen zouden willen stelde Angelo voor om dit op een maandag uit te voeren zodra het droog weer was.

Toen ik die bewuste maandagmorgen iets voor half acht vertrok naar een opleiding zat Angelo reeds op zijn knieën op onze parking met een stalen borstel in zijn ene hand en met een pillicht in zijn andere hand. Op die manier was hij onze parking aan het klaarmaken om de witte lijnen erop te schilderen. Na de dagopleiding maandag avond zag onze parking er heel anders uit.

De volgende morgen kreeg ik een bericht van Angelo dat hij was langs geweest om te kijken of alles in orde was. Met de opmerking dat er tussen de voegen hier en daar een stukje was dat niet volledig gedekt was deed hij toch mijn mond open vallen van verbazing over zijn opvolging.

Bedankt Angelo voor het geleverde werk en de manier van aanpak, met zo’n passie kan je enkel maar tevreden klanten hebben.

Luc Antonissen
PC Yellow

Niet alleen zijn de schilderwerken professioneel en zeer goed uitgevoerd maar ook de samenwerking verliep vlot en prettig.

Angelo en zijn medewerker werken zeer nauwgezet en ordelijk. Zij zijn ook respectvol en behulpzaam.

Mijn echtgenoot en ik kijken nog altijd met veel plezier terug naar het uiteindelijke schilderresultaat.

Voor toekomstige schilderwerken weten we waar we terecht kunnen.

Francisca Maes

Angelo Leysen heeft mijn gehele appartement geschilderd, en ik ben uiterst tevreden over het resultaat.

Angelo is een echte vakman, met oog voor detail. De bezetters hadden niet zo’n goed werk geleverd, maar Angelo heeft zich echt ingezet om mijn appartement schitterend af te werken.

De prijsopgave die hij maakte was de beste die ik gekregen heb van de verschillende die ik had opgevraagd.

Toen ik toch nog een paar vragen hierover had, beantwoordde hij deze vragen zonder problemen en met de nodige transparantie. En hij heeft perfect de afgesproken planning gevolgd, ook niet onbelangrijk.

Sofie Dickens

Uw woning laten schilderen, behangen?
We helpen u graag verder!
Bel +32 474 22 70 59 voor een vrijblijvende offerte of stuur ons een mail.