Laten behangen door een vakman-behanger

Ervaren behanger

  • U wilt graag behangen en laat dat graag aan een vakman over?
  • Is uw living, slaapkamer, keuken, bureau, … aan een nieuwe look toe?
  • U bent op zoek naar een professionele behanger die uw ruimtes perfect behangt?

We helpen u met veel plezier verder. Er zijn heel wat mogelijkheden om uw interieur de juiste look & feel te geven met behang.

Behang met een print of motief, of liever je eigen afbeelding op fotobehang?

Behangpapier is er in allerlei kwaliteiten en structuren. We werken enkel met kwalitatief materiaal van gerenommeerde merken zoals:

  • Arte
  • Hooked On Walls
  • Rasch
  • Omexco

Deze merken brengen regelmatig een andere collectie uit en pakken uit met eigentijdse motieven en thema’s.

Behangpapier voor al uw ruimtes

Zo raden we u het gepaste behang aan voor uw woonkamer, slaapkamer, living, kinderkamer, keuken, bureau,… En ook een accentmuur met een mooi behangpapier accentueren doen we met plezier. Omdat we enkel met dit kwalitatieve behangpapier behangen, schotelen we u ook een knap eindresultaat voor. Alle hoekjes en kantjes perfect behangen!

Klassiek glasvezelbehang

Klassiek vliesbehang met de typische ruitjes is ideaal als uw woning muren heeft die bezaaid zijn met oneffenheden en kleine barstjes. De muren hoeven amper voorbereid te worden door de sterke renoverende werking van dit type behang. 2 lagen verf erover en klaar!

Renovatievlies

Wist u trouwen dat er ook gladde renovatievlies bestaat? Dit vliesbehang is helemaal effen en heeft geen ruitjes of andere structuur. Zo kan u niet eens zien dat uw muur behangen is. Renovatievlies is glad, naadloos en scheuroverbruggend. Renovatievlies is trouwens net zoals glasvezelbehang perfect overschilderbaar. Bent u de kleur na een tijd beu? Dan laat u deze renovatievlies terug schilderen.

Wat kost het om te laten behangen?

Uiteraard weet u graag de prijs van uw behangwerken. En dat is wat we voor u berekenen als we ter plaatse komen kijken. We meten alles op, luisteren naar wat u wilt en bezorgen u achteraf een vrijblijvende offerte. Zo weet u perfect wat het u zal kosten om uw woning te laten behangen. Zodra u de offerte bevestigd heeft, helpen we u ook graag verder met de keuze van het juiste behangpapier voor uw ruimte(s).

Uw muren laten behangen?
We helpen u graag verder!
Bel +32 474 22 70 59 voor een vrijblijvende offerte of stuur ons een mail.